LAKRIMI

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1224 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Lakrimi. Meer weten? Ontdek meer

28 jan 2023 om 22:35 Na ruim half uur te laat, gebeld… pizza’s gingen net “toevallig” de oven. Zelfde gebeurde vorige keer ook al. Pizza’s kwamen uiteindelijk uur te laat aan.
28 jan 2023 om 19:38 Heeft 2 UUR geduurd voor 2 pizza’s. Spijtig. Volgende keer weer ergens anders…
28 jan 2023 om 19:29 Het is gebruikelijk als je hier besteld dat je er gemiddeld 2,5 uur op moet wachten. Vandaag ook weer 2 uur op moeten wachten. Het is zeker vaker voorgekomen dat we er 3(!) Uur op hebben moeten wachten. Je moet geduld hebben. Veel geduld!
21 jan 2023 om 20:43 Zeer snelle bezorging, Eten was goed.
16 jan 2023 om 22:14 Fantastische pizza en lahmacun, snel bezorgd en nog goed warm. Patat was uitzonderlijk goed, snackbar kwaliteit
9 jan 2023 om 16:15 Snelle levering en eten was lekker!
5 jan 2023 om 8:25 Altijd vlot bezorgd (in Hasselt), en super goed eten!
2 jan 2023 om 14:51 Ze kwamen later dan normaal, 20 minuten te laat. Opzicht wel begrijpelijk vanwege nieuwjaarsdag. Eten was helaas niet zoals we hadden besteld, zowel bij de pizza als de kapsalon. Helaas..
30 dec 2022 om 9:41 Ik werd vooraf ingelicht dat de levering iets later zou zijn
29 dec 2022 om 19:26 Eten kwam veel later als aangegeven dit kwam omdat de bezorger er nog niet was. Ook was het eten lauw/ koud toen het aan kwam
12 dec 2022 om 3:43 Vet droop uit de pizza. Zowel de pizza als de doos waren doorweekt. Na 3 happen de prullenbak in.
8 dec 2022 om 19:18 Bezorger was erg vriendelijk en het eten was heerlijk!